De Rook stekkerdoos trainer

Nieuw in ons assortiment, de Rook stekkerdoos met afstandsbediening. Geef je cursus een extra dimensie door deze “Rook stekkerdoos” (stekkerdoos) in te zetten. Deze werkt gelijkwaardig aan een echte stekkerdoos. Door middel van een afstandsbediening kunt u rook uit de stekkerdoos laten komen om zo een kortsluiting te simuleren. Test hiermee de reactie van uw cursisten. Bestellen? Dat kan makkelijk en snel via onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden.