Uitnodiging Demo // U-FORCIBLE ENTRY DOOR

Dinsdag 6 december is het zover. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons nieuwe concept! De trainingstool voor politie, defensie en brandweer. “Forcible Entry” is bedoeld voor beginnende of ervaren hulpverleners die willen leren, verbeteren of de basisvaardigheden van gedwongen toegang willen behouden.

De U-forcible heeft veel opties om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker. Al onze add-ons kunnen eenvoudig aan de deur worden bevestigd om zo telkens nieuwe scenario’s te beoefenen. 

Enkele opties die mogelijk zijn:
– De deur forceren met de deurram (add-on)
– De deur openen door het breken van stophout op meerder verschillende manieren
– Het beoefenen van het breken van hangsloten
– Doorslijpen van divers materiaal
– Gebruik van Cilindertrekken
– Ect.

VERPLAATSING EN TRANSPORT 

Het gebruikersgemak van de U-forcible is comfortabel snel en makkelijk. Het stelt u in staat om het te plaatsen waar u maar wilt, in overeenstemming met uw educatieve doelstellingen.  
• Met het geïntegreerde systeem in de bodemplaat. Deze is makkelijk te bedienen. Daarnaast zitten er geen uitstekende delen aan zodat het geen struikelgevaar vormt. • De deur is eenvoudig in delen uit elkaar te halen en past in de meeste bedrijfswagens.

Kortom maak nu kennis en kom langs op 6 december om 14:00 uur.
Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Wij maken graag kennis met u

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden.